Saznajte prvi
  • Kopaonik (Srbija)

    Hoteli 4* i 5*

  • Popusti do 20%

  • Kratak opis akcije:

    Zimovanje 2024/2025 - Kopaonik. First Minute popusti do 20%! Kompletan cenovnik za sve termine polazaka za hotele sa 4* i 5* pogledajte putem linka u programu putovanja.

  • Termin polaska: Decembar - April

    Broj noćenja: 3 i više

    • Sopstveni prevoz
      Sopstveni
      prevoz
    • Hotel
      Hotel
    • Polupansion
      Polupansion
    • Noćenje sa doručkom
      Noćenje
      sa doručkom
Prijavi ponudu
HOTEL & SPA GRAND 4*

- First Minute popust 15% važi do 31. oktobra.

Najluksuzniji i sigurno najpoznatiji hotel na Kopaoniku. Svoju istoriju započeo je kao Hotel Karavan koji je izgrađen 1981. godine a kasnije je iz godine u godinu dobijao noviji i savremeniji izgled i mnogo kvalitetniju ponudu. 2012. godine Grand Hotel & Spa je potpuno renoviran i opremljen u skladu sa najvišim hotelskim standardima. Postojeći SPA CENTAR je renoviran i proširen kako u prostoru tako i sa ponudom. Sigurno da je izgradnja spoljnjeg bazena sa đakuzijem, koji ima toplu vezu sa zatvorenim bazenom, poput modernih evropskih spa centara, najveća novina u Spa ponudi hotela Grand. Decembra 2015 godine hotel Grand & Spa Kopaonik dobio je potpuno novi blok sa više od 70 soba i apartmana, renoviran Ski rental, renoviran i proširen Kongresni centar sa tri kompletno opremljene sale.

HOTEL & SPA GORSKI 4*

- First Minute popust 15%.

Luksuzni Gorski Hotel & Spa Kopaonik 20. januara 2019. godine otvorio je vrata svim posetiocima najpoznatijeg ski centra Srbije. Gorski Hotel & Spa Kopaonik svojim gostima nudi komfor, vrhunsku uslugu i potpuni doživljaj planinske atmosfere. Sa čak 118 komfornih smeštajnih jedinica Gorski Hotel Kopaonik predstavlja pravo osveženje u ponudi hotela na Kopaoniku i najluksuzniji hotel čuvene Srebrne planine. Na raspolaganju su vam 97 luksuznih soba i 21 apartman, a kapaciteti ovog hotela omogućavaju smeštaj za više od 400 gostiju. Gorski Hotel je kategorisan kao hotel sa 4 zvezdice, iako zahvaljujući luksuzu i komforu koji pruža svojim gostima, svojoj opremljenosti, kao i kvalitet ugrađenih materijala i opreme zavređuje punih 5 zvezdica.

HOTEL VICEROY MOUNTAIN RESORT 5*

- First Minute popust 20%.

Hotel Hotel Viceroy Kopaonik Mountain Resort prvi je luksuzni hotel na Kopaoniku sa pet zvezdica (5*) i pripada međunarodnom lancu hotela Viceroy Hotels and Resorts. Ovo je prvi objekat koji kompanija otvara u Evropi, a tek druga skijaška destinacija u okviru portfolija grupe. Hotel poseduje 119 soba, od toga 66 king soba, 34 double queen i 19 apartmana. Većina soba je sa balkonom i pogledom na planinu i staze. Da uživaju u gastronomskim umećima vrhunskih kulinarskih majstora kao i ponudi pića iz celoga sveta, gostima će biti na raspolaganju tri restorana i dva bara (uključujući skijaški salon Apres) nudeći im dobrodošlicu da se opuste i prepuste. Da ugođaj bude potpun gostima Viceroy Hotela Kopaonik na raspolaganju je Spa & Wellness centar sa šest masažnih soba, dva spoljna i jedan unutrašnji bazen, hamam, teretana i salon lepote. Kongresni centar: Hotel Viceroy Kopaonik Mountain Resort poseduje dve sale za sastanke koje mogu da prime između 40 i 70 osoba i "boardroom" za 12 osoba idealan za privatne sastanke. Dve veće sale imaju prirodno svetlo, terase i pogled na planinu. Naravno za skijaše tu je i moderno opremljena skijašnica i ski rental sa direktnim izlaskom na stazu, pa se ovaj ovjekat smatra SKI IN - SKI OUT hotelom.
*Kompletan cenovnik na koji se odobrava do 20% popusta pogledajte na: Supernova Travel - Kopaonik Zimovanje 2024/2025.
Pročitaj više
  • Smeštaj na bazi polupansiona ili noćenja sa doručkom, na bazi rezervisanog broja noćenja,
  • Troškovi organizacije turističkog aranžmana.
Pročitaj više
  • Prevoz,
  • Individualni troškovi putnika.
Pročitaj više
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi unapredio vaše korisničko iskustvo.