Saznajte prvi
  • Rim (Italija)

    Hotel 3*

  • Dan primirja

  • Kratak opis akcije:

    Dan primirja - Rim! Avio prevoz, aerodromske takse, transferi i 4 noćenja sa doručkom u hotelu sa 3* za 579 €, po osobi (polazak 8. novembra). Cene za sve termine polaska i aranžman na bazi 3 noćenja pogledajte u programu putovanja.

  • Termin polaska: 8, 9. i 10. novembar

    Broj noćenja: 3 ili 4

    • Avionski prevoz
      Avion
    • Hotel
      Hotel
    • Noćenje sa doručkom
      Noćenje
      sa doručkom
  • Nova cena: od 579 €
Prijavi ponudu
*Ponuda važi do 15. oktobra.

Avio prevoz, aerodromske takse, transferi i 3 noćenja sa doručkom, po osobi:
- 9. novembar, Air Serbia: 579 €,
- 9. novembar, Wizz Air: 489 €.

Avio prevoz, aerodromske takse, transferi i 4 noćenja sa doručkom, po osobi:
- 8. novembar, Air Serbia: 579 €,
- 10. novembar, Wizz Air: 439 € (stara cena 479 €).

*PROGRAM PUTOVANJA 4 DANA (3 NOĆENJA)

1. Dan BEOGRAD - RIM - RAZGLEDANJE GRADA (AIR SERBIA)
Individualni dolazak na aerodrom "Nikola Tesla", dva sata pre poletanja aviona, najkasnije u 03h45 časova. Individualna prijava za let i predaja prtljaga. Pasoške i carinske formalnosti. Poletanje aviona za Rim u 06h45 časova (let JU400). Dolazak u Rim, aerodrom Leonardo da Vincci-Fiumicino, u 08h20 časova-lokalno vreme. Pasoške i carinske formalnosti. Okupljanje sa vodičem u holu za međunarodne dolaske. Polazak na panoramsko razgledanje Rima, na srpskom jeziku. Transfer do hotela u Rimu. Smeštaj u sobe. Slobodno vreme. Noćenje

1. Dan BEOGRAD - RIM - RAZGLEDANJE GRADA (WIZZ AIR)
Individualni dolazak na aerodrom "Nikola Tesla", dva sata pre poletanja aviona, najkasnije u 04h00 časova. Individualna prijava za let i predaja prtljaga. Pasoške i carinske formalnosti. Poletanje aviona za Rim u 06h10 časova (let W6 4031). Dolazak u Rim, aerodrom Fuimicino, u 07h55 časova-lokalno vreme. Pasoške i carinske formalnosti. Okupljanje sa vodičem u holu za međunarodne dolaske. Polazak na panoramsko razgledanje Rima, na srpskom jeziku. Transfer do hotela u Rimu. Smeštaj u sobe. Slobodno vreme. Noćenje.

2. Dan RIM - VATICAN
Doručak. Slobodno vreme. Mogućnost organizovanja fakultativnih izleta i poseta: crkva Svetog Petra i Vatikanski muzeji. Najmanje i verovatno najuticajnije države na svetu, sedište poglavara Rimokatoličke crkve. U okviru obilaska se mogu videti zbirke antičkih statua, geografskih mapa iz 16. veka, sale sa tapiserijama i na kraju obilazak najveće crkve na svetu, crkve Svetog Petra. Slobodno vreme. Noćenje.

3. Dan RIM - KOLOSEUM - TIVOLI
Doručak. Slobodno vreme. Mogućnost organizovanja fakultativnih izleta i poseta Koloseum, Forum Romanum, u okviru kog se obilaze najznačajniji lokaliteti starog Rima poput moćnog Koloseuma, očuvanog svedoka najvećih igara u tadašnje vreme - borbe gladijatora, breg Palatino gde je po legendi vučica odgajila mitske osnivače grada Romula i Rema i foruma centra političkog, društvenog i komercijalnog života starih Rimljana. Zatim Tivoli i poseta fontanama kompleksa „Villa D' Este". U vili je živeo kardinal Hipolit II D' Este, a u istoj je ugostio pape, kraljeve i prinčeve, vojvode i čuvene umetnike. Palatu krase mnogobrojni mozaici koji predstavljaju slike iz svakodnevnog života. Jedinstvena je zbog više stotina monumentalnih fontana, od kojih su najlepše one koje su izgrađene u baroknom stilu i imitiraju zvukove kao što su cvrkut ptica ili orgulje. Noćenja.

4. Dan RIM - BEOGRAD (AIR SERBIA)
Doručak. Napuštanje soba. Transfer na aerodrom Leonardo da Vinci-Fiumicino i dolazak dva sata pre poletanja aviona. Individualna prijava za let (čekiranje) i predaja prtljaga. Pasoške i carinske formalnosti. Poletanje aviona za Beograd u 09h30 časova-lokalno vreme (let JU401). Dolazak u Beograd u 11h00 časova. Po dolasku u Beograd, pasoške formalnosti, preuzimanje prtljaga i carinska kontrola. Završetak programa.

4. Dan RIM - BEOGRAD (WIZZ AIR)
Doručak. Napuštanje soba. Transfer na aerodrom Fuimicino i dolazak dva sata pre poletanja aviona. Individualna prijava za let (čekiranje) i predaja prtljaga. Pasoške i carinske formalnosti. Poletanje aviona za Beograd u 08h25 časova-lokalno vreme (W6 4032). Dolazak u Beograd u 10h05 časova. Po dolasku u Beograd, pasoške formalnosti, preuzimanje prtljaga i carinska kontrola. Završetak programa.

*PROGRAM PUTOVANJA 5 DANA (4 NOĆENJA)

1. Dan BEOGRAD - RIM - RAZGLEDANJE GRADA (AIR SERBIA)
Individualni dolazak na aerodrom "Nikola Tesla", dva sata pre poletanja aviona, najkasnije u 15h30 časova. Individualna prijava za let i predaja prtljaga. Pasoške i carinske formalnosti. Poletanje aviona za Rim u 18h05 časova (let JU404). Dolazak u Rim, aerodrom Leonardo da Vincci-Fiumicino, u 19h35 časova-lokalno vreme. Pasoške i carinske formalnosti. Okupljanje sa vodičem u holu za međunarodne dolaske. Transfer do hotela u Rimu. Smeštaj u sobe. Slobodno vreme. Noćenje.

1. Dan BEOGRAD - RIM - RAZGLEDANJE GRADA (WIZZ AIR)
Individualni dolazak na aerodrom "Nikola Tesla", dva sata pre poletanja aviona, najkasnije u 14h00 časova. Individualna prijava za let i predaja prtljaga. Pasoške i carinske formalnosti. Poletanje aviona za Rim u 16h15 časova (let W6 4031 ). Dolazak u Rim, aerodrom Fiumicino, u 17h55 časova-lokalno vreme. Pasoške i carinske formalnosti. Okupljanje sa vodičem u holu za međunarodne dolaske. Polazak na panoramsko razgledanje Rima, na srpskom jeziku. Transfer do hotela u Rimu. Smeštaj u sobe. Slobodno vreme. Noćenje.

2. Dan RIM-VATIKAN
Doručak. Slobodno vreme. Mogućnost organizovanja fakultativnih izleta i poseta: crkva Svetog Petra i Vatikanski muzeji. Najmanje i verovatno najuticajnije države na svetu, sedište poglavara Rimokatoličke crkve. U okviru obilaska se mogu videti zbirke antičkih statua, geografskih mapa iz 16. veka, sale sa tapiserijama i na kraju obilazak najveće crkve na svetu, crkve Svetog Petra. Slobodno vreme. Noćenje.

3. Dan RIM - KOLOSEUM
Doručak. Slobodno vreme. Mogućnost organizovanja fakultativnih izleta i poseta Koloseum, Forum Romanum, u okviru kog se obilaze najnačajniji lokaliteti starog Rima poput moćnog Koloseuma, očuvanog svedoka najvećih igara u tadašnje vreme - borbe gladijatora, breg Palatino gde je po legendi vučica odgajila mitske osnivače grada Romula i Rema i foruma centra političkog, društvenog i komercijalnog života starih Rimljana. Noćenja.

4. Dan RIM - TIVOLI
Doručak. Slobodno vreme. Mogućnost organizovanja fakultativnih izleta za Tivoli i poseta fontanama kompleksa „Villa D' Este". U vili je živeo kardinal Hipolit II D' Este, a u istoj je ugostio pape, kraljeve i prinčeve, vojvode i čuvene umetnike. Palatu krase mnogobrojni mozaici koji predstavljaju slike iz svakodnevnog života. Jedinstvena je zbog više stotina monumentalnih fontana, od kojih su najlepše one koje su izgrađene u baroknom stilu i imitiraju zvukove kao što su cvrkut ptica ili orgulje. Noćenja.

5. Dan RIM - BEOGRAD (AIR SERBIA)
Doručak. Napuštanje soba. Transfer na aerodrom Leonardo da Vinci-Fiumicino i dolazak dva sata pre poletanja aviona. Individualna prijava za let (čekiranje) i predaja prtljaga. Pasoške i carinske formalnosti. Poletanje aviona za Beograd u 09h30 časova-lokalno vreme (let JU401). Dolazak u Beograd u 11h00 časova. Po dolasku u Beograd, pasoške formalnosti, preuzimanje prtljaga i carinska kontrola. Završetak programa.

5. Dan RIM - BEOGRAD (WIZZ AIR)
Doručak. Napuštanje soba. Transfer na aerodrom Fiumicino i dolazak dva sata pre poletanja aviona. Individualna prijava za let (čekiranje) i predaja prtljaga. Pasoške i carinske formalnosti. Poletanje aviona za Beograd u 18h30 časova-lokalno vreme (W6 4032). Dolazak u Beograd u 20h15 časova. Po dolasku u Beograd, pasoške formalnosti, preuzimanje prtljaga i carinska kontrola. Završetak programa.
*Za detaljne informacije o First Minute ponudi kliknite na: Travelland - Rim Dan primirja.
Pročitaj više
  • Smeštaj u hotelu 3*, u užem gradskom području Rima, u dvokrevetnim sobama, na bazi 3 ili 4 noćenja sa kontinentalnim doručkom. (Tačno ime hotela u kojem će putnici biti smešteni će biti poznat najkasnije 5 dana pre polaska na putovanje,
  • Autobuski transfer aerodrom – hotel – aerodrom sa panoramskim razgledanjem grada na srpskom jeziku,
  • Troškove organizacije i vođenja aranžmana,
  • Asistencija lokalnog vodiča na srpskom jeziku (ne podrazumeva svakodnevnu i celodnevnu asistenciju),

AVIO PREVOZ JE UKLJUČEN U CENU, pri čemu se usluge različitih avio prevoznika razlikuju i zavise od izabranog termina polaska:


AIR SERBIA:

  • Avionski prevoz na relaciji Beograd – Rim – Beograd kompanijom Air Serbia (standardni prtljag je prtljag čija težina ne prelazi 23 kg i 8 kg ručnog prtljaga),
  • Aerodromske takse i obavezno osiguranje u avio saobraćaju (75 €, podložne su promeni),

WIZZ AIR

  • Avionski prevoz na relaciji Beograd - Rim - Beograd kompanijom Wizz Air,
  • Aerodromske takse i obavezno osiguranje u avio saobraćaj,
  • U cenu aranžmana je uključen samo ručni prtljag dimenzije 40 x 30 x 20 cm koji može biti torba za laptop, ženska tašna ili mali ranac. Prtljag mora da stane ispod sedišta ili ispred vas.
Pročitaj više
  • Međunarodno zdravstveno osiguranje,
  • Ulaznice i fakultativne izlete,
  • Obaveznu gradsku komunalnu taksu za Rim i okolinu za boravak u hotelima sa 3* – 4 € po noćenju / po osobi, a za boravak u hotelima sa 4* – 6 € po noćenju / po osobi – plaća se na recepciji hotela, od 01.10.2023. taksa iznosi u hotelima sa 3* – 6 € po noćenju / po osobi, a za boravak u hotelima sa 4* – 7.5 € po noćenju / po osobi – plaća se na recepciji hotela,

FAKULTATIVNI IZLETI (MINIMUM 10 PRIJAVLJENIH):

  • Vatikan (sa ulaznicom i lokalnim vodičem na srpskom jeziku) – 65 € odrasli / 60 € deca – odlazak metroom, karta uključena u cenu, povratak individualni,
  • Koloseum i Forum (sa ulaznicom i lokalnim vodičem na srpskom jeziku) – 50 € odrasli / 45 € deca,
  • Tivoli (sa ulaznicom) – 55 € odrasli / 45 € deca,
  • Pešačko razgledanje grada – 25 € odrasli / 10 € deca,
  • Rim noću - 30 € odrasli / 20 € deca.
Pročitaj više
    • Šoping ture - Krstarenje Mediteranom - Hoteli
    • Turistička agencija Mayak Tours
    • Krstarenje Mediteranom

      Termin polaska: 8. novembar | 9 dana

      Jesenje krstarenje Mediteranom - Popust do 550 €! Autobuski i brodski prevoz, lučke takse, 2 noćenje sa doručkom (po 1 noćenje hotelima sa 3*/4* u Rimu i San Remu) i 4 puna pansiona na brodu Costa Fortuna od 699 €, po osobi. Više informacija u programu.

    • Stara cena: 999 €

      Popust do 550 €
      • Autobuski prevoz
        Autobus
      • Prevoz brodom
        Brod
      • Hotel
        Hotel
      • Soba
        Soba
      • Pun pansion
        Pun pansion
    • Nova cena: od 699 €
    • Vikend putovanja - Rim - Hoteli
    • Turistička agencija Travelland
    • Rim (Italija) - Hotel 3*

      Termin polaska: Oktobar - Decembar | 3 ili 4 noćenja

      Last Minute - Rim. Popusti do 8% važe do 15. oktobra! Avio prevoz, takse, transferi i 3 noćenja sa doručkom u hotelu sa 3* u Rimu od 459 €, po osobi (polazak 10. oktobra). Cene za sve polaske i aranžman na bazi 4 noćenja pogledajte u programu.

    • Stara cena: 499 €

      Popusti do 8%
      • Avionski prevoz
        Avion
      • Hotel
        Hotel
      • Noćenje sa doručkom
        Noćenje
        sa doručkom
    • Nova cena: od 459 €
    • Prvi maj - Mediteranska avantura - Hoteli
    • Turistička agencija Rapsody Travel
    • Mediteranska avantura

      Termin polaska: 25. april | 14 dana

      Velika Mediteranska avantura - Popust 100 €! Autobuski prevoz i 6 noćenja (4 noćenja sa doručkom u hostelima u Valensiji, Lisabonu i Madridu i 2 noćenja u unutrašnjoj kabini broda Grimaldi Lines) za 449 €, po osobi. Detalje ponude pogledajte u programu.

    • Stara cena: 549 €

      Popust 100 €
      • Autobuski prevoz
        Autobus
      • Prevoz brodom
        Brod
      • Hostel
        Hostel
      • Soba
        Soba
      • Noćenje sa doručkom
        Noćenje
        sa doručkom
    • Nova cena: 449 €
    • Prolećna putovanja - Krstarenje Mediteranom (11 dana) - Hoteli
    • Turistička agencija Rapsody Travel
    • Krstarenje Mediteranom (11 dana)

      Termin polaska: 21. april i 19. maj | 11 dana

      Krstarenje Mediteranom - Popust 100 €! Autobuski prevoz, 4 polupansiona u hotelu sa 4* u Ljoret de Maru i 2 noćenja na brodu Grimaldi Lines za 349 €, po osobi. Više informacija pogledajte u programu putovanja.

    • Stara cena: 449 €

      Popust 100 €
      • Autobuski prevoz
        Autobus
      • Prevoz brodom
        Brod
      • Hotel
        Hotel
      • Soba
        Soba
      • Polupansion
        Polupansion
    • Nova cena: 349 €
    • Jesenja putovanja - Rim - Hoteli
    • Turistička agencija Viva Travel
    • Rim

      Termin polaska: 8. novembar | 6 dana

      Dan primirja - Rim. Popust do 14%! Autobuski prevoz i 3 noćenja sa doručkom u hotelu sa 3* (van centra grada) u Rimu za 179 €, po osobi. Cenu aranžmana za hotel 3* (u centru grada) pogledajte u programu putovanja.

    • Stara cena: 209 €

      Dan primirja
      • Autobuski prevoz
        Autobus
      • Hotel
        Hotel
      • Noćenje sa doručkom
        Noćenje
        sa doručkom
    • Nova cena: od 179 €
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi unapredio vaše korisničko iskustvo.